




Egg Boil – це набір для варіння яєць з шести формочок.
Egg Boil – це не просто банальна варіння яєць без шкаралупи, це можливість приготувати різноманітні желе і заливні оригінальної форми.
Переваги використання форм: імовірність виявити в салаті шматочки шкаралупи дорівнює нулю, можливість зварити жовток або окремо білок при необхідності, чистота і порядок на кухні, економія часу, різноманітність смаку, можна додати спеції прямо в форми.
Інструкція по застосуванню:
1.Протріть олією внутрішню поверхню нижньої і верхньої частини, щоб забезпечити рівномірне розтікання.
2.З'єднайте верхню і нижню частини і скріпіть їх, одягнувши поверх манжету.
3.Зніміть кришку, розбийте яйце і вилийте його вміст у форму.
4.Закрийте всі форми кришками.
5.Акуратно опустіть заповнені форми в каструлю з теплою водою. Переконайтеся в тому, що вони спливли на поверхню.
6.Доведіть воду до кипіння.
7.Некруто можна вживати яйце не виймаючи з нижньої частини форми.
Користувальницькі характеристики | |
---|---|
Кількість | 6 шт. |
Матеріал | харчовий пластик |
- Ціна: 192 грн